Питбул е нахапал дете в парк в центъра на Пловдив,

...
Питбул е нахапал дете в парк в центъра на Пловдив,
Коментари Харесай

Питбул нахапа 7-годишно дете в парк в Пловдив

Питбул е нахапал дете в парк в центъра на Пловдив, съобщи Българска национална телевизия.  Животното е разхождано без наложителния намордник по препълнената с хора алея. Чрез записи на видеокамери от полицията са открили притежателя, почнало е следствие.
В почивния ден Александър Георгиев се разхождал със 7-годишния си наследник по централната алея на парк " Бунарджика " до чешмичката:
" Отиде да се измие и в същото време се появи госпожа с питбул, вървеше умерено, кучето седна до нея, сега, в който мина сина ми, животното отскочи и го захапа по дупето от лявата страна ", описа бащата.
На препълнената с хора алея настанала блъсканица, мнозина се впуснали да оказват помощ. Момченцето е откарано в незабавния кабинет на Детска хирургия, където раната е обработена, сложена му е ваксина. Ужасът от претърпяното обаче не го напуща.
  " Детето ми сега продължава да е в потрес, даже когато се вози в автомобила и види куче, изпада в нервност, трепери, този боязън мъчно ще отмине ", съобщи още Александър Георгиев. 
Той добави, че доста хора са се свързали с него, с цел да му споделят, че този питбул и различен път е проявявал експанзия.
Според общинската разпоредба кучета  от сходни породи би трябвало да се извеждат наложително с намордник и на пай мотив. Собствениците са длъжни и да заобикалят толкоз оживени места. Оказа се, че дамата, която е разхождала кучето, е другарка на стопанина му. Той е декларирал, че извеждането на питбула е станало без негово познание и ще си понесе следствията. Кучето към този момент не било при него, защото го подарил на други  хора. Увери, че животното към този момент няма да бъде опасност за никого.
По случая е формирано следствие, оповестиха от полицията. Сезиран е и общинският инспекторат.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР