Питайте Бойко Борисов. Най-вероятно няма да им помогне. Това заяви

...
Питайте Бойко Борисов. Най-вероятно няма да им помогне. Това заяви
Коментари Харесай

Валери Симеонов за шума - има рецидивисти и недосегаеми заведения

Питайте Бойко Борисов. Най-вероятно няма да им помогне. Това съобщи вицепремиерът Валери Симеонов, визирайки вчерашните крясъци по негов адрес „ Бойко, стой Валери”, „ Бойко, помогни ни” и „ Оставка”. Симеонов разгласи и, че митингите против него са митинги против закона, който не разрешава звук след 23:00 часа вечерта до 07:00 часа сутринта. " Престъпниците стачкуват против закона - все едно терористите от " Ал Кайда " да отидат да стачкуват в Брюксел ", безапелационен беше той.
Според Симеонов нямало по какъв начин Бойко Борисов да спре Валери Симеонов, или Валери Симеонов да спре Бойко Борисов, когато всеки от двамата работел според закона. Вицепремиерът разяснява наличието си по време на инспекциите в Слънчев бряг с думите, че той бил отвън бар " Оксижен ", за който имало над 20 констативни протокола за звук, които не се спазвали. Има едни наложени рецидивисти в целия този развой, за които институциите не могат да наложат крути ограничения поради неприятно законодателство, сподели водачът на НФСБ пред Нова телевизия.
По думите на вицепремиера Бургаският административен съд на конвейр отхвърлял учредения за затваряне на " шумни " заведения. Той дефинира решенията на съда като „ движещи се със скоростта на светлината”. При 89 случая на заведения, които подвигат звук, 80 още веднъж са отворени от съда, сподели Симеонов, който натърти името на ръководителя на съда – Панайот Генков.. Затова съм там, с цел да покажа държавната поддръжка – хората (бел. ред. – инспекторите от НАП) към този момент имат самочувствието да правят инспекциите, убеден е водачът на НФСБ.
Валери Симеонов разгласи и, че налагащите наказания институции във връзка с туризма и особено за наредбите за шума събрали над 100 млн. лв. и работели, до момента в който другите хора спят. Сигурен съм, че на доста места по Черноморието е имало тази нощ звук, само че нашите дисциплиниращи ограничения имат резултат, решително сподели вицепремиерът. Той попита и кой щял да отбрани чиновниците на Национална агенция за приходите, когато вършат инспекции на питейни заведения като " Оксижен ", който дължал над 100 хиляди лв. на страна и, по думите на Симеонов, е обвързвано с известния около историята с прострелването на Митьо Очите – Божо Кравата.
От " групата на недосегаемите " Симеонов уточни Cacao Beach и Bedroom, които " тероризирали " цялото крайбрежие. Зад тези заведения стои " паметна фигура от подземния свят – Радо Слънцето ", съобщи вицепремиерът. Той даже влезе в разсъждения по какъв начин било прекомерно да се дават концесии на плажове за по 20 години, тъй като това създавало " печалбари ".
Според Валери Симеонов шумът в Слънчев бряг може да бъде спрян. Той не се съгласи, че през годините на Слънчев бряг е построена известност на курорт, където „ има купон”. Симеонов даже изрази подозрение, че водещата на утринния блок на Нова телевизия Анна Цолова върви в Слънчев бряг, както правели доста софиянци – за една нощ ваучър.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР