Питате се колко пари месечно ви удържа държавата? Колко ви

...
Питате се колко пари месечно ви удържа държавата? Колко ви
Коментари Харесай

Изчислете колко пари давате на държавата всеки месец

Питате се какъв брой пари месечно ви удържа страната? Колко ви коства всеки един налог? Кога хипотетично спирате да работи за страната? На тези въпроси можете към този момент да си отговорите бързо и елементарно. Институтът за пазарна стопанска система пусна обновената версия на профилираната страница „ Моите налози ” – kolkodavam.bg

Сайтът разрешава на всеки работещ българин, на база своята заплата и ползване, да пресметна налозите, които заплаща на страната. Платформата на ИПИ дава опция на всеки да види персоналната си данъчна тежест и да генерира персоналната си „ Разходна записка ”, която демонстрира по какъв начин страната харчи събраните пари. Новите детайли на уеб страницата са:

- Разбивка по налози, която демонстрира какъв брой ви коства всеки един обособен данък;

- Сравнение със междинните годишни налози на работещия българин, което демонстрира по какъв начин стоите по отношение на моделирания от ИПИ средностатистически работещ българин;

- Личен ден на данъчна независимост, който демонстрира чисто хипотетично по кое време спирате да работите за страната и стартирате да работите за себе си.

Наред с тези нови функционалности, сайтът „ Моите налози ” вече предлага и абонамент за специалния Бюлетин за ранно уведомяване при данъчни промени, който ще известява своите клиенти за планувани данъчни промени и ще ги държи в течение с самодейностите за по-ниски налози в страната. Припомняме, че през последната години наклонността е налозите да се повишават, в това число през настоящата 2018 г.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР