Питър Фюри, баща и треньор на британския претендент в тежка

...
Питър Фюри, баща и треньор на британския претендент в тежка
Коментари Харесай

Питър Фюри: Хюи е готов за всичко, което Кубрат Пулев ще направи

Питър Фюри, татко и треньор на английския кандидат в тежка категория Хюи Фюри, съобщи, че синът му е изцяло подготвен за идния си дуел против Кубрат Пулев.

Фюри и Пулев ще се срещнат в елиминаторен дуел на IBF на 27 октомври в София, като спечелилият ще се трансформира в наложителен кандидат на международния първенец Антъни Джошуа, който също по този начин има купите на WBA ( супер ), WBO и IBO.

“ Пулев е доста мощен и техничен боксьор и може би ще кажете, че той ще е най-трудният съперник в кариерата на Хюи, само че убеждавам ви, че синът ми ще бъде в най-хубавата физическа форма за тази борба. Хюи изкара 13-седмичен лагер, в който той изцяло се вложи и е подготвен за всичко, което Пулев ще направи.

Преди към четири седмици Хюи получи лека аркада на окото, само че в този момент всичко е наред. Днес той имаше спаринг, което евентуално ще е последния в подготовката му. Сега е време да се отпусне. Той разполага с 10 дни, с цел да възвърне силите и силата си, които изразходва по време на тренировките, „ сподели Фюри старши.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР