Питър Андре скочи в защита на принцесата на Уелс и

...
Питър Андре скочи в защита на принцесата на Уелс и
Коментари Харесай

Молбата на Питър Андре за „уязвимата“ Кейт Мидълтън, докато той издава предупреждение за нейното психично здраве

Питър Андре скочи в отбрана на принцесата на Уелс и прикани Кейт Мидълтън да бъде оставена на мира, защото онлайн спекулациите не престават да пораства във връзка с нейното местоположение.

‌51-годишната певица и телевизионна водеща се намеси в кралските спекулации, до момента в който приказва по малкия екран и сподели, че психологичното здраве на Кейт може да страда. Изпълнителката на „ Mysterious Girl “ сподели за Кейт: „ Наистина съм объркана тук с Кейт. Всички приказват къде е тя и какво прави - за какво просто не можем да я оставим на мира? Ами в случай че това е проблем с психологичното здраве или от дълго време продължаващо физическо нещо, за което тя не желае да приказва или в никакъв случай не е говорила? "

Питър продължи да споделя, че Кейт може да е в уязвима позиция и спекулациите могат да създадат живота сложен. Той сподели: " Не притискаме ли просто някой, който може да е в уязвимо състояние, тласкайки го до края на силите му? Просто ми се искаше да я оставим сама. Тя е толкоз обичана и ясно, че има се случва нещо, за кое...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР