Питър Андре казва, че е повече от горд с най-голямата

...
Питър Андре казва, че е повече от горд с най-голямата
Коментари Харесай

Питър Андре избухва от гордост, тъй като дъщерята Принцес следва стъпките на майка си Кейти Прайс

Питър Андре споделя, че е повече от горделив с най-голямата си щерка Принцес, в този момент тя гради кариера като модел.

50-годишният артист е татко на четири деца и има пето дете на път. Той споделя 16-годишната Принцес и най-големия си наследник Джуниър, на 18, с 45-годишната някогашна брачна половинка Кейти Прайс. Докато неговата 34-годишна сегашна брачна половинка Емили Макдона е бременна с третото им дете дружно - и те към този момент споделят щерка Амелия, на 10, и шестгодишния наследник Тео.

Докато Джуниър развива новородено музикална кариера, Princess построи авторитетна кариера и неотдавна си обезпечи договорка с " четири числа " с спорната компания за бърза мода Pretty Little Thing. И в този момент, когато Принцесата прави пари за себе си, Питър е повече от разчувствуван.

Говорейки пред Evening Standard за разрастващата се кариера на щерка му, артистът сподели: „ Тя го разрушава! Тя преди малко направи огромна фотография и не мога да се гордея с нея. ” Той също по този начин сподели на изданието, че не би възразил двете му най-големи деца да станат съ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР