Питанките около личността на ергена Алек Младенов стават все по-смущаващи Той

...
Питанките около личността на ергена Алек Младенов стават все по-смущаващи
Той
Коментари Харесай

Още тайни питанки около ергена Алек Младенов! Оказа се и фалшив милионер

Питанките към личността на ергена Алек Младенов стават все по-смущаващи

Той бе първият ерген, който заряза двете финалистки най-после на шоуто и не се посвени да им заяви, че не желае нито една от тях с видеосъобщение.

Не единствено тъй като постъпи като лукавец, ами и тъй като е изцяло командван от мама Ксения, синеокия юнак получи крепък хейт в нета. В мрежата го подиграха и двамата ергена от предходните сезони на „ Ергенът “-Виктор Стоянов и Евгени Генчев.

Оказа се, че целувачът Алек Младенов не е единствено слабохарактерен и лицемерен, ами е  и подправен милионер. От продукцията преднамерено го показали за богат предприемач, с цел да се ловят и записват повече жадни за популярност златотърсачки.

И заблудата подействала,  а след края на предаването, макар позора, Алек умерено сграбчил тлъстия хонорар и даже се фукал, че го харчи с голям кеф.

„ Милионерът “ Алек имал банкрутирала компания за реклама и неотдавна основал IT компания. Но той бил на алено и живеел много непретенциозно, даже цепел на две всяка стотинка.

Семейството на ергенът фактически развивал бизнес, само че надалеч не били милионери. В фамилното сдружение името на блондина не попадало. Фирмата на родителите му не отчитала никакви облаги, само че имала активи земи и движимо имущество.

 Източник: Crimesbg.com

 

 

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР