Питания, свързани с разрешаването на различни проблеми, касаещи жителите на

...
Питания, свързани с разрешаването на различни проблеми, касаещи жителите на
Коментари Харесай

Общински съветници от БСП отправиха поредица от питания

Питания, свързани с разрешаването на разнообразни проблеми, касаещи жителите на Бургас насочиха към кмета на общината общинските съветници от Българска социалистическа партия – Бургас Живко Господинов, Мадлен Мутафян, Христо Панайотов, Георги Георгиев и Васил Иванов.

В първото от тях е подаден сигнал за това, че непозволено паркирали коли основават усложнения за напредването на детски колички по тротоарите в „ Меден рудник “ и се постанова нахлуване в пътната лента, което е причина за пораждане на произшествия. Второто запитване касае съществуването на рискови дървета в същия комплекс, чиито изсъхнали клони е нужно да бъдат отстранени, защото заплашват придвижващите се в региона хора. Следващото запитване се отнася за развалени уреди в паркове и спортни площадки. В него се сигнализира за неприятното им положение и се показва предпочитание въпросните уреди да бъдат ремонтирани, а по-късно да се стопанисват по-отговорно, с цел да не основават рискове.
Отново бе издигнат въпроса за това, че при изнасянето на сметта от улици с една дейна лента в централна градска част пораждат неудобства за жителите. Въпреки че преди време бе получено уверението, че обслужването на проблематичните зони ще бъде изтеглено рано сутринта, преди започването на дейния транспортен поток, още веднъж са получени голям брой сигнали, че практиката за разчистване на съдовете за боклук в пикови часове продължава. „ Обръщаме внимание, че преобладаващите сигнали са за ул. „ 24-ти Черноморски пехотен полк “, се показва в документа. Последното питано е обвързвано превоза от комплекс „ Меден рудник “ до другите елементи на града. Изразена е позицията, че за улеснение на жителите е неотложно обезпечаването на рейсове по другите линии до по-късно вечер, а по избрани направления е нужно да има нощна линия.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР