Питали ли сте се някога какво ще се случи с

...
Питали ли сте се някога какво ще се случи с
Коментари Харесай

Какво ще се случи с вас, ако спрете да правите секс?

Питали ли сте се в миналото какво ще се случи с тялото ви, в случай че спрете да вършиме секс? Британският вестник Independent се наема да отговори на този въпрос.

Хората изпитват разнообразни полови потребности и потребности. Има обаче няколко евентуални странични резултата на неналичието на секс, и наподобява дамите са изтеглили късата съчка тук, тъй като болшинството засягат тъкмо тях.

Тъжни сте

Сексът е обвързван с физически контакт и в случай че не го получавате постоянно, това може да докара до възприятие на горест.

Секс терапевтът Сари Купър споделя: ” Когато хората вършат секс, те нормално имат контакт кожа в кожа. Този тип контакт е примитивен метод за разтуха, тъкмо както бебетата се утешават, допрени до кожата на майките си ”.

Сексуалните връзки дават на сътрудниците многообразие от докосвания, които могат да оказват помощ за контролиране на настроението – най-често посредством освобождението на хормона на
любовта – окситоцина.

Стената на влагалището може да отслабне

Това се случва основно при дами, преживяващи менопауза. Намаляването на половите контакти обаче може да докара до това стените на вагината да изтънеят, което води до изпитване на болежка при секс.

Сухота 

Намаляването на равнищата на естроген в организма може да докара до сухота във влагалището.

Менструална болежка

Сексът по време на менструация понижава болката, която дамите постоянно изпитват в този интервал на месеца. По-малкото секс може да значи повече мъчителни конвулсии.

Повишава се равнището на стрес

Сексът понижава напрежението. Ако ненадейно го спрете, разумно, това ще усили стресовите обстановки в всекидневието ви. 

И позитивната страна…

Жените, които вършат секс, по-често получават инфекции на пикочните пътища. По-малко секс значи по-малко инфекции./Zdrave.to

Източник: lifebg.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР