Питали ли сте се някога как кармата влияе на вашите

...
Питали ли сте се някога как кармата влияе на вашите
Коментари Харесай

Как кармата влияе на любовта?

Питали ли сте се в миналото по какъв начин кармата въздейства на вашите взаимоотношения? Понякога намирането на сътрудник, който заслужава любовта ни, може да отнеме дълго време, любовни разочарования.

Има доста кармични аргументи, заради които към момента не сте намерили верния човек. Възможно е да го срещнете, когато минимум го очаквате, защото законите на кармата работят мистериозно.

Имате ниско самочувствие

Склонни сме да одобряваме любовта, която считаме, че заслужаваме. Така че, в случай че имате отрицателна визия за себе си, ще привлечете някого с сходна сила. За да намерите същинската обич, първо би трябвало да култивирате обич към себе си, това че заслужавате пълноценна връзка с сътрудник, който е заслужен.

Вярвате, че имате потребност от някого, който да ви добави

Има хора, които се усещат самотни или непълноценни без сътрудник до себе си. Социалното програмиране ги учи да търсят щастието отвън себе си, в хората, храната, заниманията и безбройните разсейвания. Но откакто имате всички тези неща, отново ще се чувствате неудовлетворени. Това, което е значимо да извършите на първо време, е да се научите да се чувствате добре в личната си компания, да не сте подвластни от различен, с цел да се чувствате щастливи.

Минала карма

Вероятно сте необвързани, тъй като имате потребност от време, с цел да се справите с мъчителни страсти или минали връзки. Да имате здрава връзка е невероятно, в случай че носите със себе си тежък прочувствен багаж. Според един от законите на кармата, събитията ще продължат да се повтарят, до момента в който не прекъснете този циничен кръг. Ето за какво помислете за това, през което сте минали, с цел да разберете за какво продължавате да притегляте избрани хора или обстановки. Възможно е и да не сте подготвени за съществено обвързване, тъй като би трябвало да посветите цялата си сила на обич към себе си.

Все още не сте научили съответни кармични уроци за любовта

Кармата от минали връзки и сътрудници към момента ви „ преследва “, тъй че продължавате да притегляте същите прекарвания. Ако не сте се поучили от грешките си, ще повтаряте съответни модели, до момента в който не прекъснете цикъла. Проучете скорошните си връзки и забележете дали постоянно се появяват съответни аргументи или спорове. Ако е по този начин, може да имате неразрешена карма или да научите уроци с тези сантиментални сътрудници.

Нездравословна любовна връзка

Ако сте в токсични взаимоотношения, няма по какъв начин да привлечете позитивни събития към себе си по връзки на любовта. Хората остават в сходни партньорства по доста аргументи, като да вземем за пример познаване на индивида или боязън да не го изоставен. Въпреки това, оставането в незадоволителна, изтощителна връзка ще ви държи по-далеч от същинската обич.

Прочетете още
Източник: az-jenata.bg
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР