Питали ли сте се каква е тайната на дългогодишния щастлив

...
Питали ли сте се каква е тайната на дългогодишния щастлив
Коментари Харесай

От какво се нуждае всеки брак

Питали ли сте се каква е тайната на дългогодишния благополучен брак? Макар че формулата за триумф в брака е друга при всяка двойка, има няколко неща, допринасящи за построяването на връзка, която ще издържи на времето и на всички обрати и компликации в живота. 

От уеб сайтът Womansday.com споделят 25 неща, от които се нуждае всеки брак, с цел да бъде дългогодишен и изпълнен с благополучие. 

1.Специално място
Това може да бъде обичан ресторант или квартално кафене, в което сте ходили дружно при започване на вашата връзка. Може да е някакъв парк в града или обичана туристическа дестинация. Самата локация не е от голяма важност, стига тя да е обвързвана с положителни моменти от предишното, които да помните цялостен живот. 

2. Добри маниери
Думите „ благодаря “ и „ апелирам “ не са нещо, на което учите децата си или казвате на чужд. Добрите маниери са извънредно значими за поддържането на положителните фамилни връзки през годините. Казвайте „ апелирам “ и „ благодаря “ при всяка опция – за оправянето на леглото, за измиването на чиниите, за извеждането на кучето. Никога не спирайте да изразявате благодарността си един към различен даже за най-малките и елементарни неща в живота.

3. Приемане на разликите на другия
Когато човек е влюбен, той има възприятието, че би трябвало да се съгласява със своята половинка за всички. Това обаче надалеч не е по този начин. След като разберете кои са тематиките, по които не споделяте мнението на вашия партньор, приемете, че двамата просто ще би трябвало да се примирите с тези разлики. Постоянните дрязги, които произтичат от опитите ви да измененията мнението на вашата половинка, не си заслужават нервите и времето. 

4. Пълна религия в „... до момента в който гибелта ни раздели “
Трудните моменти са неизбежни, само че не би трябвало да забравяте, че те отминават толкоз бързо, колкото са и пристигнали.

5. Да оставите на другия последната хапка
Добре, де, може би не всякога! Хубаво е понякога да жертвате последното парче торта в името на любовта.

6. Да облечете нещо по-специално за своята половинка
В нашето съвремие се е трансформирало в задоволително и даже обикновено да носите джинси и тениски на всички места. Няма по какъв начин обаче да се отхвърли, че е извънредно прелестно за вашия сътрудник понякога да ви вижда в обичаните ви облекла, тъй като това демонстрира, че не приемате за даденост вашата обич. 

7. Прекарване на време с други двойки, които и двамата харесвате
Това заздравява в допълнение вашата връзка.

8. Да знаете по кое време да кажете „ Съжалявам “ и по кое време „ Прощавам ти “
Да живееш с някого не е по никакъв начин елементарно, а и всички ние вършим неточности. Преглътнете гордостта си и се научете да признавате своята виновност. Непрекъснатите разногласия и обиди не са от изгода за никого. 

9.  Споделени полезности
Противоположностите може в действителност да се притеглят, само че когато става въпрос за дълготрайно обвързване, тези разлики може да се трансфорат в непреодолима бездна. Близките разбирания и възгледи за света, вярата и живота като цяло са това, което ще ви подсигурява дълготраен благополучен брак.

Продължава на страницата на

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР