Питали ли сте се дали имате шанс да се съберете

...
Питали ли сте се дали имате шанс да се съберете
Коментари Харесай

5 знака, които показват, че бившият ти има чувства към теб

Питали ли сте се дали имате късмет да се съберете с някогашния си сътрудник? Какво може да ви подскаже, че той има усеща към вас – в този момент ще ви подскажем с няколко знака, които да следите, с цел да разберете, че още е влюбен във вас!
1. Не стопира да харесва фотосите ти – обществените мрежи и държанието на хората в тях е доста показателно. Ако някогашната ти обич не стопира да харесва фотосите ти, значи желае да ти каже, че още има интерес към теб. Ако е афектиран, не запомнил за теб или обърнал идната страница, ясно ще ти го покаже като спря всякаква интензивност във вашия профил.
 3-те зодии, които ще се върнат при някогашните си 3-те зодии, които ще се върнат при някогашните си
Повечето от нас загърбваме предишното и оставяме всичко там, без да обръщаме глава обратно. В любовта обаче някогашните половинки постоянно се връщ...
2. Иска да се виждате – да види по какъв начин сте, да си останете сякаш „ другари “ и постоянно той е този, който упорства за срещи. Когато това се случи, значи е доста евентуално към момента да има усеща и просто да си намира мотиви да ви види, въпреки и повода за това е просто, с цел да поддържате връзка и да сте другари.
3. Дълго време няма нова половинка – това е един от най-сигурните знаци, че към момента не ви е не запомнил. Обикновено остарялата обич се претърпява с нова. Ако обаче някогашната ви половинка дълги месеци наред няма нова обич, това несъмнено значи, че към момента си пада по вас и чака да види дали връзката ви няма да се възобнови.
4. Пази общите ви фотоси – това, че не е изтрил общите ви фотоси от профила си в обществените мрежи, несъмнено е знак, че не желае да ви изтрие от живота си и може би има вяра, че няма да се постанова.
5. Праща ти подарък за мотиви – рожден ден или имен ден, какъвто и да е мотивът, той не не помни да ти изпрати нещо мъничко, с което да го означи. Макар и да сте разграничени, той желае да знае, че въпреки всичко ще оцените жеста му, тъй като може би се надява в миналото още веднъж да сте дружно.
 9 знака, че сте извънредно интелигентни 9 знака, че сте извънредно интелигентни
Понякога самите ние не осъзнаваме, че интелигентността ни е по-голяма на тези към нас. Има няколко знака, които могат да ви подскажат...
 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР