Пистовите ни състезатели спечелиха отборната титла от Балканския шампионат racing

...
Пистовите ни състезатели спечелиха отборната титла от Балканския шампионат racing
Коментари Харесай

Печелим Балканското по мотоциклетизъм

Пистовите ни състезатели завоюваха отборната купа от Балканския шампионат racing за този сезон, откакто събраха над 1000 точки и изпревариха съставите на Румъния и Турция с голяма преднина, заяви БНР.

Пилотите ни записаха и едно второ място в самостоятелната конкуренция – Мартин Чой от Еко BMW МС77 рейсинг тийм с БМВ в клас Супербайк, както и три трети места – за Милен Георгиев от СБ мото рейсинг тийм с Ямаха в Супербайк, Ангел Траков от АИТ рейсинг тийм с Ямаха във F600 и Цветелин Пенчев от МК Боляри със Сузуки.

Мартин Чой се бори до последно за шампионската купа в Супербайк, само че случай още в първата обиколка го прати обратно в класирането в последния старт за годината.

Победата сграбчи Милен Георгиев от СБ мото рейсинг тийм, който записа и най-бърза обиколка.

Същата беше обстановката и в дуела сред Ангел Траков и Муамар Каракая от Турция във F600, като поради случай по време на тренировката за време Траков започва с аварийния си мотор, с цел да вземе най-много точки за класирането.

В същия клас Аспарух Йорданов направи чудесно съревнование на Серес, като приключи на 2-ро и 3-то място събота и неделя. Във F1000 Цветелин Пенчев съумя да резервира преднината в класирането си пред Слободан Ивчевски от Северна Македония и приключи на подиума за годината.

Източник: БНР
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР