Пистолет, ловна карабина, ловна пушка и 38 патрона /незаконно притежавани/

...
Пистолет, ловна карабина, ловна пушка и 38 патрона /незаконно притежавани/
Коментари Харесай

ОДМВР-Кюстендил съобщи: Заловиха мъж с незаконно оръжие и боеприпаси, и още...

Пистолет, ловна карабина, ловна пушка и 38 патрона /незаконно притежавани/ са конфискувани от жилище в Кюстендил. Процесуално-следствените дейности чиновниците са осъществили в края на предходната седмица. По случая е формирано досъдебно произвеждане в районно управление (на МВР) Кюстендил, известен е дежурен прокурор.

В края на предходната седмица кюстендилски служители на реда са открили задържали 24-годишен мъж за съзнателно разваляне стъкло на входна врата на държавна институция в центъра на града- По случая е формирано досъдебно произвеждане в районно управление (на МВР) Кюстендил, известен е дежурен прокурор.

Досъдебно произвеждане е формирано в районно управление (на МВР) Рила в края на предходната седмица за ръководство на нерегистриран по законовия ред товарен автомобил. Полицаите са направили инспекцията в Кочериново на т.а. „ Фиат “, ръководен от53-годишен мъж от столицата. За случая е известен дежурен прокурор.

Досъдебно произвеждане за ръководство на МПС с регистрационни табели, издадени за друго транспортно средство е формирано в районно управление (на МВР) Дупница в края на предходната седмица. Проверката на л.а. „ Мерцедес “, ръководен от 30-годишен столичанин, е осъществена в края на предходната седмица в Дупница, за случая е известен дежурен прокурор.

В края на предходната седмица при ПТП, зародило на пътя Дупница - Кюстендил, са потърпевши водачите на колите, настанени са в дупнишка болница за лекуване. Водачите са на 36 и 28 година По случая е формирано досъдебно произвеждане в районно управление (на МВР) Бобов дол, известен е дежурен прокурор.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР