Писмо, в което се разказва за любопитна случка, получи Искра.бг

...
Писмо, в което се разказва за любопитна случка, получи Искра.бг
Коментари Харесай

Българин предупреждава: Цяла Европа е залята от чуждестранна сган, пазете се!

Писмо, в което се споделя за любопитна преживелица, получи Искра.бг на публицистичната си поща. То е изпратено от българин, който работи в Испания, Италия, Франция, Германия и Белгия, и предизвестява своите сънародници да бъдат деликатни, когато обикалят европейските страни, защото по думите му мигрантската престъпност там е доста огромна. 

Публикуваме цялостния му роман без редакторска интервенция :

„ Времето при започване на месеца беше доста хубаво и взех решение да изляза на разходка в центъра на Барселона. Бях облечен с тениска, къси панталони, шапка и раница – общо взето като всеки един от многото туристи в града. 

Явно това притегли нежелано внимание, защото към мен се появи мургав чужденец, явно от арабски генезис, който на негоден британски стартира да ми предлага да си закупя някакви дрънкулки от него. Заприказва ме, попита от кое място съм и когато чу, че съм от България доста се ентусиазира. Започна да ме увещава, че ние сме хубави хора, харесвал ни и по тази причина щял да ми направи специфична оферта, която включваше девойки, кокаин, марихуана и други опиати. 

Аз му отхвърлих, само че продължи да ме занимава, като се приближи, напряко някакво необичайно придвижване и единствено усетих по какъв начин за момент се отърка в мен. Няколко секунди по-късно бръкнах в джоба си и открих, че портфейлът ми липсва. За благополучие крадецът се бе отдалечил едвам на няколко крачки и съумях да го хвана. Той се стъписа, стартира да се извинява и да ми изяснява, че всичко е единствено смешка и не желае проблеми. Върна ми портфейла, аз ревизирах дали всичко е вътре, само че бях обиден и непосредствено го ударих с глава в лицето. 

В това време незабавно започнаха да се събират други негови сподвижници, които преди този момент бяха останали незабелязани. Най-вероятно щяха да ме атакуван, само че аз резервирах самообладание изкарах си телефона и споделих, че ще извикам полиция. Тази дума им подейства като проклинание и тя мигновено се пръснаха като хлебарки.

Искам въпреки всичко да предупредя всички наши сънародници да бъдат извънредно деликатни, когато се разхождат в огромните европейски градове. Повярвайте ми – на всички места е цялостно с джебчии и нарушители от арабски и африкански страни. Това да се разделите с портфейла си е най-малкото зло, което може да ви се случи, защото множеството от тях вървят въоръжени. За страдание органите на реда са безсилни да се оправят с казуса, защото приказваме за извънредно доста хора, които бяха позволени в Европа и сега се занимават интензивно с незаконна активност. Повечето от тях са проведени на групички и при потребност незабавно се събират, с цел да си оказват помощ взаимно. Бъдете деликатни, оглеждайте се и не се доверявайте на такива субекти! “

Очакваме и вашите сигнали на [email protected]

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР