Писмо от съпругата на турския президент Емине Ердоган получи Десислава

...
Писмо от съпругата на турския президент Емине Ердоган получи Десислава
Коментари Харесай

Деси Радева с прочувствено писмо от жената на Ердоган

Писмо от брачната половинка на турския президент Емине Ердоган получи Десислава Радева. То идва седмици откакто при започване на март брачната половинка на българския президент взе участие в полемика “Жени, мир и сигурност ” в Анталия по покана на госпожа Ердоган.

Поводът за писмото е свещеният за мюсюлманите месец Рамазан, а в него Емине Ердоган поздравява за празника мюсюлманите в България, само че написа и за пречистването, добродетелта и толерантността, за нуждата от мир по света. Тя се обръща към Десислава Радева със " скъпа приятелко ".

“Днес светът се нуждае от мир и разцвет повече от всеки път. В която и посока да обърнем лицето си, ние сме изправени пред вик за помощ на потиснати хора. Навсякъде по света, трансформирайки в една народност, враждебността и омразата са ориентирани към цялото човечество. Независимо от религията, езика или расата, сълзите на децата текат еднообразно. Болката на майките за техните деца оставя идентична болежка в сърцата им. Жестокостта и кръвопролитията, които виждаме всеки ден в ПІалестина, предизвикват същите незарастващи рани в съвестта на всички нас.

С цялото си сърце имам вяра, че човечеството, когато се сплоти върху общи полезности като любов, почитание и приемливост, ще откри силата да откри мир и успокоение ”, написа Емине Ердоган.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР