Писмо от името на един от най-издирваните рецидивисти у нас.

...
Писмо от името на един от най-издирваните рецидивисти у нас.
Коментари Харесай

Вътрешният министър с първа реакция на писмото на Пелов! Истинско ли е, кой го е пуснал в пощенската кутия и какво следва?

Писмо от името на един от най-издирваните рецидивисти у нас. Четири листа, подписани с името Владимир Пелов са адресирани до Нова телевизия, президента и омбудсмана. Пелов и Радослав Колев избягаха преди повече от месец от Софийския централен затвор. Истинско ли е това писмо? 3 април 2018 година. Владимир Пелов и Радослав Колев въоръжени и през парадния вход бягат от Софийския затвор. Вече 45 дни Пелов е в неопределеност, съобщи Блиц.

На 16 май 2018 година - появи се писмо от негово име. „ И да написа писмо и да не написа, ще го хванем ”, разяснява вътрешният министър Валентин Радев. Писмото е с дата 7 май, пуснато е с марка от Каварна, само че е с клеймо София.  Има и адрес на подателя. Ботевград, ул. “Ал. Батемберг ” 21. Тук в действителност е домът на Владимир Пелов. Нова телевизия се допита до отдел “Разследване ” на столичната полиция дали писмото е същинско. „ На първо място ще бъде проучен почерка и дали е и дали самия получател, публицист т.е. е съставил това писмо или е под негова диктовка или някой различен го е написал ”, сподели шеф отделът Стойно Цветков.

По марката, залепена на плика може да има ДНК на подателя. Ние го предаваме като доказателство по следствието. „ Може някой от тях да е сътворил това писмо, може и някой непосредствен да вземем за пример да го е написал под тяхна диктовка и да го е пуснал ”, съобщи шеф Цветков. В писмото написа, че Пелов е почтен. Оръжието, което употребил по време на бягството, не било за да убива.

Не се споделя по какъв начин се е сдобил с него. Засега почеркът на писмото приказва, че създателят му е бил нервозен и обезпокоен. Данните за Пелов и Колев са, че към момента са дружно. Чрез писмото се праща сигнал до институциите. В него се твърди, че отстраненият зам.-директор на пандиза Анатолий Борисов покровителствал разпространяване на дрога зад решетките. „ Аз не знам да има пандизчия, който да е удовлетворен от режима си или от заместител - шефа си ”, съобщи по този мотив министър Радев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР