Писмо на Тупак Шакур до Мадона Мадона Луиз Вероника Чиконе

...
Писмо на Тупак Шакур до Мадона Мадона Луиз Вероника Чиконе
Коментари Харесай

Дадоха на търг любовно писмо от Тупак до Мадона

Писмо на Тупак Шакур до Мадона Мадона Луиз Вероника Чиконе Мадона (Madonna) e родена в Бей Сити,... към профила от 15 януари 1995 година, написано, до момента в който той лежи в пандиза, бе изложено на търг с начална цена 100 хиляди $. Специализираното издание TMZ разгласява елементи от писмото, в което рапърът се пробва да изясни на Мадона за какво е належащо да се разделят.

"Ако те видят с тъмнокож, това не би сложило под опасност кариерата ти, а от мен биха се отвърнали част от хората, които ме направиха това, което съм. Никога не съм желал да те нараня ", написа Тупак в писмото си, а най-после показва вяра, че ще могат да останат другари.

"Моля те, бъди деликатна. Не всички хора са толкоз почтени, колкото наподобяват. Сърцата на доста кървят от злоба и завист. Те не биха се тормозили да ти навредят ", приключва писмото си рапърът. Мадона и Тупак се срещат през 1993 година, а година по-късно стартират да се срещат. Рапърът е погубен на 7 септември 1996 година През 2015 година Мадона обществено удостовери, че през 90-те години е имала връзка с рапъра.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР