Писма за подаване на инвестиционни проекти за целево финансиране от

...
Писма за подаване на инвестиционни проекти за целево финансиране от
Коментари Харесай

МФ отговори на Нинова: Изпратили сме до всички общини писма за инвестиционни проекти

Писма за подаване на капиталови планове за целево финансиране от държавния бюджет са изпратени до всички общини, а критериите за са същите, както през 2022 година Това декларират от Министерството на финансите в отговор на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. По-рано през днешния ден тя упрекна ръководещите, че узаконяват кражба, вкарвайки в бюджета планове на избрани общини.

Финансовото министерство показва, че е поискало от общините в къс период да подадат предложенията си, откакто партиите, подкрепящи държавното управление, са поискали първичен лист да бъде импортиран като част от плана за бюджет за 2024 година

До късния следобяд на днешния ден планове са подали 255 общини, оповестиха от финансовото министерство. Този лист ще може да бъде допълнен сред първо и второ четене в Народното събрание на Закона за държавния бюджет с общини, които подадат по-късно своите планове.

В случай, че има общини, които и до тогава не съумеят да подадат своите планове или имат подадени планове на по-ниска стойност от планувания общ предел на разноските за съответната община, ще има опция те да подадат спомагателни планове до 1 март 2024 година, пишат ооще от Министерството на финансите.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР