Пищната танцьорка и уебкам модел Христина Андерсън влезе в конфликт

...
Пищната танцьорка и уебкам модел Христина Андерсън влезе в конфликт
Коментари Харесай

Пищен уебкам модел и участничка в „Мис Силикон“ се дърлят във Фейса! Обиждат се на Станка Златева и Мис Тигрова, вижте простотията

Пищната танцьорка и уебкам модел Христина Андерсън влезе в спор с участничката в „ Мис Силикон “ Илона Попова, към този момент Георгиева, защото неотдавна силиконката подписа брак, разбра HotArena.

Въпреки че и двете разделят една обща идея, а точно да пазят и оказват помощ на бездомни, заболели и бедстващи животни, това не попречи на двете хубавици да се сдъвчат.

От няколко дни Илона демонстрира завист или избива комплекси както твърди Христина в мненията, които ще видите по-надолу. „ В първия миг помислих, че на фотографията е  Станка Златева... ", написа Илона под фотография на обилната русокоска.

" Аз като виждам твоите Мис Тигрова стартира да ми наподобява по-симпатична “.

От няколко дни се опитваш някакви комплекси да избиваш по отношение на мен и клиповете, които обявявам надали не, съм употребила твои думи, чакай не си ги измислила ти тези думи, че да са твои.

 

Не си забавна нито ти, нито циците ти от 10 хиляди, нито " поставената " ти усмивка. Спри да си мислиш, че всеки приказва, мисли или се пробва да наподобява на теб. Светът не се върти към теб Илона!

 

Не ме ли закача някой, мълча си но захапе ли ме ще го изнеса на палатка. Живей си живота там с твоите 43 кг, в случай че щеш и 40 стани и не се занимавай с животите на хората! “, посече я жестоко Христина.

Илона отхвърли да е казвала сходно нещо и че някой употребява нейни думи, само че имаме доказателства за това, че е говорила сходни неща. Още детайлности вижте от фотосите в галерията по надолу.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР