Пищна втора сватба подготвят Радост и Георги Костадинови. Двойката сключи

...
Пищна втора сватба подготвят Радост и Георги Костадинови. Двойката сключи
Коментари Харесай

Радост Тодорова с втора сватба през лятото

Пищна втора женитба приготвят Радост и Георги Костадинови. Двойката подписа цивилен брак на 7 януари, само че и двамата са безапелационни, че желаят празненство. Най-красивата българка за 2015 година и капитанът на националите по футбол гласят църковен брак и празненство през лятото. Това разкри самата Радост.

" Това, което направихме, бе да сключим цивилен брак - поканихме единствено родителите ни и, несъмнено, кумовете. Същинската женитба ще бъде лятна в Царево, като тогава ще имаме по този начин мечтания персонално от мен църковен брак и всички останали традиции на сватбения ден ", споделя Радост.

Красавицата към този момент е подготвена и с роклите за идната си женитба. Тя ще смени два тоалета, един за церемонията и един за танци.

 

 Лятната им женитба зависи от обстановката с ковид

Лятната им женитба зависи от обстановката с ковид

" С едната си рокля ще скрия царевските скали ", загатва шеговито Радост, известна в мрежата като Джой.

Съпругата на футболиста Георги Костадинов, който тя назовава галено Гого, показа, че не са пазили в загадка проектите си. Избрали са 7 януари неслучайно. Седем е обичаното число на Георги.

 

 Миската ще смени още две рокли

Миската ще смени още две рокли

" Датата на баш сватбата ще решим съгласно коронавирус обстановката (имаме доста възрастни роднини) и не се знае дали ще е тази или другата година. Затова и подписахме, с цел да сме законни брачен партньор и брачна половинка. "

Освен огромно празненство двамата приготвят и своя меден месец.

" Ще имаме меден месец след сватбата лятото. Обещал ми е да отидем още веднъж на Малдивите, само че за повече време и нямам самообладание да се върна при положителните остарели другари акулите на 15 м под водата. Гого сподели, че ще пие коктейли и ще ме чака горе ", споделя още от проектите на фамилията си Радост.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР