Пищна мацка от Ботевград е първият български XXL модел. Веси

...
Пищна мацка от Ботевград е първият български XXL модел. Веси
Коментари Харесай

Ботевградчанка е първият български XXL модел

Пищна мацка от Ботевград е първият български XXL модел. Веси Маринова е открита от Жени Калканджиева и неотдавна е измежду най-популярните лица на стилния подиум, научи HotArena.

" Жени Калканджиева ме хареса измежду над 20 кандидатки. Направихме проби с облекла и започнах да сбъдвам фантазията си да бъда модел. ", споделя за първите си стъпки в стилния бизнес, Веси. Красавицата към този момент е търсена за реклами и дефилета в няколко страни и много сполучливо се изявява в стилния бизнес.

Българката е безапелационна, че не усеща предубеждения върху себе си поради тежестта, а зад кулисите се радва на поддръжка и приемане, от страна на другите девойки.

" От дребна съм си едра, по този начин си вървях. Мислила съм за намаляване, само че не го направих. Започнах да се схващам такава, каквато съм и се одобрявам. Това е ключът към триумфа. И да е имало някакви подмятания за тежестта ми, ги отминавам. Аз не се наскърбявам на " дебела ". Такава съм, пухкава. Това не ме тормози, нито наскърбява ", споделя скромната красавица, написа „ България през днешния ден ”.

Едва на 19 идва в София, с цел да учи, защото фантазията й е да сътвори лична фешън къща за по-пищни дами. Още повече, че и тя самата най-често поръчва облекла от чужбина, защото съвсем не може да откри подобаващи неща за себе си по магазините.

Самата тя споделя, че през днешния ден стилният свят е по-отворен и необятно скроен за другите хора. " София също влиза в тази наклонност, което е хубаво. Вече се търси особеното, освен слаби модели, няма такава дискриминация, тъй че виждам някакъв прогрес у нас ", безапелационна е тя.

Хубавицата не счита, че би имала подобен триумф, в случай че бе пробвала да пробие през 90-те, защото тогава са известни анорексичните модели. Но през днешния ден, нейната фантазия е сбъдната и даже освен това — единствено за половин година се трансформира в шлагер в стилния бизнес у нас.

Девойката идва в столицата преди половин година и с малко шанс получава късмет да дефилира. А огромната й фантазия е да пробие и в чужбина, като се надява да се качи на котешката пътека в стилните столици на Италия и Съединени американски щати.

" Искам да съумея в чужбина, Ню Йорк, Милано, само че постоянно ще се връщам и желая да остана в България, тъй като това е моят дом. ", добавя тя.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР