Пищна коледна украса краси вече централните улици и площади в

...
Пищна коледна украса краси вече централните улици и площади в
Коментари Харесай

Търси се коледният дух в крайните квартали на София

Пищна коледна декорация краси към този момент централните улици и площади в София. С настъпването на най-светлите празници от годината, Столичната община се е погрижила на основни места в София да се усеща коледният дух. Каква обаче е обстановката надалеч от светлините и усеща ли се празничното въодушевление в софийските квартали, ревизираха Тереза Ставрева и Иван Сребреков.

София

Осезаемо е чувството за наближаващите коледни и новогодишни празници. Бляскави светлини, обилни елхи и ексцентрична декорация. Това е централната част на София ден преди Бъдни вечер.

Съвсем близо до центъра в квартали като " Гео Милев " коледните празници се разпознават само по препълнените с дарове пликове на хората, които живеят тук.

Маргарита Дражева: Настроението е налице, декорация нова няма. Скромна е украсата.Няма елхичка, няма нищо. Страшен квартал. В парка, в случай че са увили някое борче с гирлянди, това е.
Макар и да липсват обилни светлини или огромни и богато украсени елхи, вътрешното чувство за празника, става известно е водещо за приповдигнатото въодушевление на хората, които живеят отвън централната част на града.
Има въодушевление, въпреки да няма доста декорация. Аз имам аргументи да се чувствам празнично. Пожелавам на всички хора да бъдат здрави.
И тъй като по Коледа стават чудеса, въпреки и без декорация, някои от хората получиха своето ден преди настъпването на един от най-светлите християнски празници.
Винаги може да се чака повече, само че ние имаме коледно въодушевление, тъй като одеве получихме най-големия коледен подарък. Имаме си сестричка.
Изводът от изследването ни е простоват. Дори и кварталът, в който живеете да не е оцветен от разнообразни и цветни коледни светлини, постоянно има нещо, на което си коства да се усмихнеш.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР