Пищен купон с пури, пържоли, мезета, торта и питиета вдига

...
Пищен купон с пури, пържоли, мезета, торта и питиета вдига
Коментари Харесай

Як купон с пури, мезета, торта и пиене в килия във Враца

Пищен ваучър с пури, пържоли, мезета, торта и напитки подвига в килия във Враца 34-годишният рецидивист Цветослав Борисов, прочут като Цвети Борованския. Това демонстрират фрагменти, които самият пандизчия разгласява на страницата си във фейсбук.

Компания на Борованския на трапезата му вършат още няколко пандизчии. Пиршеството се вихри в пандиза, където нарушителят излежава присъда от 3 година и 4 месеца поради грабеж на църквата в село Ракево.

Престоят на Борованския в пандиза обаче въобще не е отегчителен, демонстрира дейната му активност в обществената мрежа. От нея се схваща, че окаушеният престъпник свободно употребява зад решетките мобилен телефон, което е безусловно неразрешено. Борованския е пуснал десетки фрагменти от всекидневието си зад решетките, на които въобще не наподобява обезпокоен от престоя си в кауша. Напротив, радва се на мира и явно нищо не му липсва. Борованския освен увековечава на фотоси пребиваването си в пандиза, само че си прави и клипчета, които също качва на страницата си във фейсбук. Постовете му провокират интерес измежду приятелите му на независимост, а Борованския го подхранва с отговори от килията.

От интензивността му в интернет се схваща, че през целия си престой зад решетките бандитът е разполагал със смарт телефон и не го е криел от останалите пандизчии. Те подозирали, че нарушителят бил разузнавач на затворническите шефове и затова те не са му прибрали смарт телефона, чието владеене е огромно нарушаване на разпоредбите.

От постовете на Борованския излиза наяве, че ще напусне пандиза през идната седмица, това най-малко твърди самият той, оповестява " България Днес ". Така Борованския удостоверява информацията на осведомителна организация, съгласно която нарушителят е освободен предварително от пандиза за положително държание. Това става 5 месеца и 10 дни преди да излежи присъдата си.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР