Писателят Стивън Кинг отправи критики към начина, по който Илон

...
Писателят Стивън Кинг отправи критики към начина, по който Илон
Коментари Харесай

Стивън Кинг: Twitter не е кола, не е и ракета. Мъск е ужасно неподходящ за социалната мрежа

Писателят Стивън Кинг насочи рецензии към метода, по който Илон Мъск ръководи обществената мрежа Twitter. Според Краля на ужасите милиардерът не е на мястото си отпред на компанията.

" Смятам, че Илон Мъск е визионер, " написа Кинг от профила си в платформата. " Почти независимо промени метода, по който американците мислят за колите. Имам Tesla и я обичам. В същото време е извънредно несъответствуващ за Twitter. Изглежда като че ли взема решение какво да прави в придвижване. "

Мъск отговори персонално в мненията под обявата: " Предложения са добре пристигнали. Целта е да се сътвори цифров площад, на който да имаме доверие и където да се толерира необятен набор от гледни точки, стига хората да не нарушават закона или не спамят. Например всяко подстрекаване към принуждение би довело до прекъсване на акаунта. "

Макар да не продължи полемиката, Кинг разясни изявлението си с няколко спомагателни туита:

" Имайте поради, че в никакъв случай не съм казвал, че Мъск е основал Tesla. Не го е направил. Той просто я трансформира в сполучлив бизнес, освен това срещу упованията. Ако не разбирате какъв брой удивително бе това, вижте DeLorean. "

Автомобилната компания е открита от инженерите Мартин Еберхард и Марк Тарпенинг през 2003, като Мъск в началото се включва като вложител, а след това се издига до поста на изпълнителен шеф.

" Но... Twitter не е кола. Не е и ракета, " прибавя писателят.

Това не е първият път, в който Кинг насочва рецензии към сегашния притежател на обществената мрежа. По-рано през седмицата той предвижда, че скоро My Pillow скоро ще остане единственият рекламодател в Twitter. Това бе отпратка към от платформата от началото на месеца, подбудено от свадите около нея.

Ако се върнем още по-назад във времето, създателят на " То ", " Сиянието " и още редица бестселъри изрази неодобрение от решението да се изисква възнаграждение от 20 $ на месец за притежанието на синя отметка за верифицираните сметки: " Те би трябвало да ми заплащат, " написа на 31 октомври той.

Тогава Мъск също бе измежду първите в мненията под обявата: " Трябва да си плащаме сметките някак! Twitter не може да разчита напълно на рекламодатели. Какво ще кажеш за 8 $? "
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР