Писателят и панелист от предаването На кафе е сериозно обвързан

...
Писателят и панелист от предаването На кафе е сериозно обвързан
Коментари Харесай

Панелист от На кафе иска да предложи брак на ученичка на Стефан Данаилов

Писателят и панелист от предаването „ На кафе ” е съществено привързан с актрисата Ива Папазова и има желание скоро да й предложи брак, издават негови близки. Панелистът Георги Блажев има един бракоразвод зад тила си, само че не се плаши още веднъж да мине под венчило.

Популярният създател има вяра, че е разкрил сродната си душа и e безапелационен, че желае да още веднъж да опита от фамилния живот. Георги приказва намерено за връзката си пред феновете си в обществената мрежа. Той е споделял, че след развода се е сблъсквал с куп несполуки в любовта.

Авторът бил доста отчаян от неуспехите си и в един миг изгубил вяра, че в миналото ще влюби още веднъж. Отношенията на Блажев и Папазова първоначално били единствено другарски. Той въобще не си представял, че е допустимо сред тях да се разпалят любовни усеща. „ Преди две години и половина с Ива бяхме единствено сътрудници и от време на време ходехме до BDS-a за кюфтета. Очевидно влакът „ обич от пръв взор ” ни беше подминал. Пък аз, другари, виждате ли, постоянно съм “знаел ”, че ще се влюбя от пръв взор. Просто съм го знаел! Заедно с милиони хора по света си имахме бележници, в които в детайли бяхме описали огромната обич и по какъв начин си я представяме. С булети, картинки, всичко на нов ред, ошрифтено. И колкото повече време минаваше, толкоз по-тежки, толкоз по-плътно изписани ставаха те. Всеки нов тъп чат се превръщаше в ред, всяко отчаяние - в страница.
                             

Стискахме бележниците мощно. Мазохистично. Дори когато животът искаше да ни ги изтръгне от ръцете, с цел да види дали не сме написали някоя нелепост. И да ни каже, че самият бележник е най-голямата такава. Днес, за първи път откогато сме дружно, ядохме кюфтета в BDS-а. Нямам бележник. Преди време едно русо момиче, с което все се разминавахме, ме блъсна и страниците се разпиляха. Добре че имаше вятър! ”, изповяда се известният създател в Инстаграм. 

С днешна дата връзката на писателя и актрисата процъфтява. Той даже споделил пред сътрудници от Нова тв, че възнамерявал да й предложи брак. Само изчаквал най-подходящия миг за тази значима стъпка. С Ива живеели под един покрив от половин година, та към този момент открили, че си пасват и на битово равнище. Блажев вярвал, че човек не трябва да се плаши от предишните неточности, а самоуверено да гледа напред към новите хоризонти.
                             

Авторът има 3-годишен наследник на име Боян от някогашната си брачна половинка. Настоящата му жена обаче няма наследници и тематиката за децата също била на дневен ред в фамилията. Според осведомени Папазова напирала да дундурка бебе и нищо чудно в скоро време Георги да удовлетвори копнежите й. Засега Ива сполучливо влиза в ролята на мащеха и с огромно предпочитание се грижи за дребния Боян. Блондинката му чете приказки, разхожда го и се включва интензивно в игрите му.

Чаровната другарка на Блажев е възпитаничка на Стефан Данаилов. След като приключила НАТФИЗ, миловидната русокоска бързо почнала работа в театъра в Бургас. Иначе писателят за първи път се демонстрира обществено с жена след развода си. Той се оплакваше, че след разлъката с някогашната му брачна половинка дълго не можел да завърже съществени връзки. Авторът имаше къса случка и с колежката си Стаси Кара. С нея се сближили около работата си в Нова телевизия, но и тази връзка не просъществувала дълго.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР