Писателят е старши сътрудник в института Брукингс. Тя ръководи прегледа

...
Писателят е старши сътрудник в института Брукингс. Тя ръководи прегледа
Коментари Харесай

Как всъщност да помогнем на американския бизнес, притежаван от малцинствата

Писателят е старши помощник в института Брукингс. Тя управлява прегледа на договорите за държавното управление на дребния бизнес за преходния президентски екип на Байдън-Харис. огромни нови задължения за създаване на благосъстояние в чернокожите общности. Те включват просветителни и здравни начинания, само че най-много са под формата на финансови артикули като заеми и финансови вложения.

Всяка година фирмите от Fortune 500 разпореждат трилиони вътрешни бизнес контракти – само че има малко бистрота по отношение на това каква част от тях отиват за предприятия, притежавани от малцинства. Като нация ни е комфортно да обсъждаме достъпа до капитал и издаването на дълг, само че не и да предоставяме благосъстояние под формата на контракти.

До предишния април ръководех държавни контракти и бизнес развиване в Small Business Administration, като поддържах и двете функционалности във федералното държавно управление, най-големият покупател в света. Тази неповторима позиция – съчетана с години работа като бизнесмен – ми даде нови...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР