Писателят Джордж Р. Р. Мартин - бащата на вселената от

...
Писателят Джордж Р. Р. Мартин - бащата на вселената от
Коментари Харесай

Създателят на „Игра на тронове“ подписа важен договор с HBO

Писателят Джордж Р. Р. Мартин - " бащата " на вселената от добре познатата ТВ фентъзи поредност „ Игра на тронове “, е подписал 5-годишен контракт с HBO за основаване на " ново наличие " за малкия екран и стрийминг платформата ѝ HBO Макс, съобщи Франс прес.

Сделката поражда вяра измежду почитателите на хитовия сериал за нови завършения с герои и дракони в света на Вестерос.

Джордж Р. Р. Мартин, чиято поредност " Песен за огън и лед " въодушеви " Игра на тронове ", към този момент работи над сериал, озаглавен " Къщата на дракона ", събитията в който предшестват хронологично хитовия сериал.

Очаква се новата поредност, събитията в която се развиват 300 години преди " Игра на тронове ", да бъде излъчена от телевизия HBO през 2022 година.

Компания " УорнърМедиа ", чиято благосъстоятелност е HBO, удостовери в изказване, че с Джордж Р. Р. Мартин е подписан 5-годишен контракт, който планува основаването на ново наличие за малкия екран и стрийминг платформата ѝ.

Фентъзи сагата " Игра на тронове " пожъна нечуван триумф по света и се увенча с 59 награди Еми в продължение на осемте си сезона, тъй че " производните " поредици наподобяват неизбежни.

Според " Холивуд рипортър " договорът за десетки милиони долари може да включва поредност за кралицата-воин Нимерия, властвала хилядолетие преди " Игра на тронове ", или сериал за Квартала на бълхите - лабиринт от тесни улички в Кралски чертог.

По-рано през годината се появиха известия, че се работи над телевизионна поредност, въодушевена от " Сказания за Дънк и Ег " на Мартин.

От " УорнърМедиа " оповестяват, че отвън вселената на " Игра на тронове " Джордж Р. Р. Мартин ще бъде изпълнителен продуцент на други два плана на HBO, приспособени по фентъзи романите " Кой се бои от гибелта " ( " Who Fears Death " ) на Неди Окорафор и " Roadmarks " на Роджър Зелазни.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР