Писателката Мирела Костадинова ще представи детската си книга Перце от

...
Писателката Мирела Костадинова ще представи детската си книга Перце от
Коментари Харесай

Мирела Костадинова представя пред деца книгата си „Перце от сойка“

Писателката Мирела Костадинова ще показа детската си книга „ Перце от сойка “ в Регионална библиотека „ Проф. Беню Цонев “ на 30 септември (петък)  от 15,00 часа.

Мирела Костадинова е лекар по доктрина на познанието. Автор е на „ Спомен за камбани “, „ Справедливостта на невестулката “, „ Червените мишки “ и други книги. Носител е на Априловска премия за литература. Работи в Националния книжовен музей.

Книгата „ Перце от сойка “ е с прелестни илюстрации на художника Калин Николов – график, карикатурист, илюстратор на голям брой книги и изкуствовед. Илюстрирал е книги на Радой Ралин, Йордан Радичков, Атанас Далчев и други Има редица независими изложения в България и чужбина – Хамбург, Атина, Будапеща, Щип, Прилеп, Охрид. Той е единственият възпитаник на художника Борис Димовски. Автор е на няколко книги – „ Неосъщественият музей “ е една от тях.

Срещата с Мирела Костадинова е осъществя в границите на план „ Литературен салон „ Мостове “ 2022 – съвременна    литература “  на Клуба на дейците на културата и се финансира от Община Ловеч.  
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР