Писането вдъхновява, а написаното остава! Днес ви срещаме с Ева

...
Писането вдъхновява, а написаното остава! Днес ви срещаме с Ева
Коментари Харесай

Ева Веселинова: Срещнах правилния човек и получихме най-голямата благословия - децата ни

Писането въодушевява, а написаното остава!

Днес ви срещаме с Ева Веселинова - публицист, инфлуенсър и майка на две страхотни деца. Тя ще бъде специфичен посетител във вълнуващото ни събитие  " Историите на Edna жена: Пътят на инфлуенсъра ".  В извънредното събитие, което отразява любовта ни към вдъхновяващите истории, силата на думите и ясната диря, което всяка една жена има силата да остави след себе си, ще вземат присъединяване също инфлуенсърите Биляна Йотовска и Мари Константин.  Събитието ще се организира на 18-ти юли (вторник) от 19h. в Culture Beat Club (София, на гърба на НДК).  Входът е свободен, а местата са лимитирани!

С кое от достиженията си се гордееш най-вече?

Гордея се с всичките, тъй като са реализирани със ужасно доста труд и ограничения! Никога няма да не помни първите ми години в публицистиката, когато ставах в 3.00 през нощта и започвах работа в 5.00 сутринта. И по този начин до към 22.00 часа вечерта. Няколко много сложни години.

А студентските ми години? Всички се забавляваха, а аз пътувах всеки месец София-Санторини, с цел да работя и изучавам. Но сигурно най-голямото ми достижение е фамилията! В днешно време е доста мъчно да срещнеш човек, с който да вървиш по пътя на живота, а аз освен срещнах, само че и получихме най-голямата благословия - децата ни Борис и Стефания!

Без какво не можеш да изкараш деня си?

Без кафе и децата
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР