Пирогов заявиха, че детето е в тежко състояние, с множество

...
Пирогов заявиха, че детето е в тежко състояние, с множество
Коментари Харесай

Медицинският ни хеликоптер транспортира 7-годишно дете в тежко съ...

" Пирогов " обявиха, че детето е в тежко положение, с голям брой пострадвания. Настанено е в реанимацията на незабавната болница и е сложено на апаратна вентилация, съобщи NOVA.

Първоначално е настанено в Университетската многопрофилна болница за интензивно лекуване " Д-р Георги Странски " в Плевен, само че след преценка на медицинските експерти, с оглед естеството на травматичните увреждания, е подаден сигнал за нуждата от пренасяне в друго лечебно заведение.

 

Хеликоптерът е кацнал на болничната вертолетна площадка на столичната болница „ Лозенец “, откъдето екип на Университетската многопрофилна болница за интензивно лекуване и незабавна медицина " Н. И. Пирогов " поема детето и го транспортира до лечебното заведение. 

 

В предходната задача с медицинския хеликоптер беше превозена жена, потърпевша при падане в региона под връх Вихрен. Пациентката беше превозена от местността Казаните до столичната болница " Св. Анна ". Поради мощно пресечения терен и благодарение на спасители от Планинската избавителна работа, потърпевшата жена беше пренесена до площадка, комфортна за кацане на хеликоптера. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР