Пирин ще се опита да се върне към успехите, след

...
Пирин ще се опита да се върне към успехите, след
Коментари Харесай

Пирин и Локомотив София влизат в интригуващ сблъсък в Благоевград

Пирин ще се опита да се върне към триумфите, откакто отстъпи на „ царете “ в два поредни дуела. Отборът е с точка по-малко от идния си противник Локомотив, който стигна до трите точки против Ботев Враца. „ Столичните железничари “ и „ орлетата “ са и в най-изгодна позиция да избегнат плейоф с четвъртия от Втора лига или непосредствено изпадане във второто равнище на българския футбол. Двубоят ще започва в 20:00 часа и ще бъде излъчен директно по DIEMA SPORT , както и на онлайн платформата PLAY DIEMA XTRA . На уеб страницата Gong.bg ще може да наблюдавате всичко най-интересно от сблсъка в Благоевград.

Халфът Венцислав Бенгюзов е осъден за дуела, до момента в който Петър Занев е на линия след изтърпяно такова. Пирин е в серия от три следващи загуби, в които не съумя да означи гол. Треньорът на „ орлетата “ Радослав Митревски съобщи: „ Проблемът е в мен “. Домакините ще се уповават на статистиката, че в домакинските конфликти имат пет следващи победи над Локомотив София.

При „ столичните Железничари “ има положително въодушевление след успеха над Ботев Враца. Давид Малембана и Александър Александров остават отвън строя, а Марио Петков продължава да лекува травма. В същото време Селсо Рапосо получи наказване от два мача след триумфа над врачани, получавайки деветия си жълт картон.

В идващия кръг от мачовете във втората четворка Ботев Враца посреща Пирин Благоевград, до момента в който Локомотив София приема Царско село – и двете срещи са на 2 май, понеделник, надлежно от 17:30 часа и 20:00 часа.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР