Пирин (Разлог) надигра Хебър след петгеймова битка с 3:2 гейма,

...
Пирин (Разлог) надигра Хебър след петгеймова битка с 3:2 гейма,
Коментари Харесай

Фенове на Хебър: Отнесоха се враждебно към нас в Разлог

Пирин (Разлог) надигра Хебър след петгеймова борба с 3:2 гейма, в мач от последния кръг на Суперлигата, който се игра в локалната зала „ Септември “. Волейболистите на Пазарджик бяха подкрепяни от двадесетина свои почитатели, който показаха своето отвращение от негостоприемството по отношение на тях.

Че агитките на спортните тимове не се харесват не е вест, само че когато институции, призвани да опазват публичния ред не си правят работата е нещо, което не трябва да се толерира. На враждебно отношение в Разлог се натъкнаха 20-та последователи на Хебър, които пътуваха за мача. Освен, че са били замеряни с всевъзможни предмети по време на дуела, пазарджиклии са срещнали и непрофесионалното отношение от тамошната полиция. Знамената, вувузелите и тромбите на публиката са били конфискувани, с причините, че пречат на телевизионното лъчение. Възмутителното е, че за гостуващата аудитория не е обезпечено обособено място, което да не разреши директен контакт сред агитките. Един от униформените е стресирал едно от децата на Атанас Петров, чието семейство също е участвало на мача.
„ Мисля, че в случай че бяхме победили, нямаше да ни пуснат да си тръгнем за Пазарджик! Щеше да стане ужасно “, заключи пред Ра1 един от присъстващите на мача.
И всичко това на фона на толерантното отношение към всички гостуващи агитки в Спортна зала „ Васил Левски “, където всеки последовател на гостуващ тим може свободно и умерено да поддържа тима си.

Източник: pa1.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР