Пирин (Разлог) излиза срещу Нефтохимик 2010 в трети решаващ мач

...
Пирин (Разлог) излиза срещу Нефтохимик 2010 в трети решаващ мач
Коментари Харесай

Франсиско Сотелдо: Вярвам в доброто представяне на Пирин

Пирин (Разлог) излиза против Нефтохимик 2010 в трети решителен мач от полуфиналната серия в Суперлигата. Волейболистите на Северин Димитров ще домакинстват в зала „ Скаптопара “ в Благоевград, защото зала „ Септември “ в Разлог не дава отговор на изискванията на НВЛ. Бургазлии водят серията с 2:0 победи. Играе се до три победи в пет срещи.
Потърсихме за мнение разпределителят на отбора от Югозапада Франсиско Сотелдо , ето какво сподели пред BGvolleyball.com той: " В първите два мача не бях на линия, тъй като имах лек бронхит. Сега се усещам по-добре, упражнявам още веднъж и се надявам да покажа максимума от себе си в този дуел. Разбира се, последната дума е на треньора - той ще реши. "
" Нефтохимик е в действителност добър тим. Играчите в състава са от топ равнище, както и треньорът им. Знаят по какъв начин да управляват другите стадии на играта. Ние би трябвало да организираме посрещането си, както и контраатаката. Мачът ще е сложен, тъй като ще играем отвън Разлог. Въпреки това, имам вяра в моя тим и положителното ни показване. Задачата ни е тежка, защото изоставаме с 0:2 в серията, само че считам, че ще успеем - малко по малко.
 Левски - Пирин 3:2 @@@

" Надявам се да съм тук и през идващия сезон, в по-добро физическо положение, и механически също. Първите три месеца ми беше в действителност мъчно, тъй като две години не играх поради здравословните си проблеми. Наистина съм благополучен, първо тъй като играя в това значимо състезание с тези прелестни хора. Второ, тъй като се усещам в действителност като вкъщи ", приключи венецуелецът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР