Пирин Разлог е полуфиналист в мъжкото волейболно първенство. Това стана

...
Пирин Разлог е полуфиналист в мъжкото волейболно първенство. Това стана
Коментари Харесай

Пирин пребори Левски за полуфинал във волейбола

Пирин Разлог е полуфиналист в мъжкото волейболно състезание. Това стана факт след безапелационна победа над Левски с 3:0 в третия мач от четвъртфиналната серия като домакини.

В тази борба пиринци надвиха с 28:26, 25:22 и 25:16, с което надвиха с 2:1 триумфа и не престават в предпоследната фаза на шампионата.

Най-равностоен беше първият гейм, в който интригата се резервира до самия край и можеше да бъде на сметката на всеки от двата отбора. Но домакините демонстрираха по-здрави нерви и го записаха на сметката си.

Във втората част отборът от Разлог поддържаше най-малък задатък и в последна сметка той се оказа задоволителен, с цел да пернат в резултата с 2:0. В тези моменти решаваща се оказа играта им на обсада, с която завоюваха доста значими точки.

Това като че ли пречупи волейболистите на Левски и те просто бяха спаринг-партньор в третия гейм. В него конспирация липсваше и по този начин Пирин завоюва с 25:16 и след 2:1 триумфа отборът от Разлог е на полуфинал.

В тази серия пиринци ще срещнат спечелилия от срещата сред Марек и Нефтохимик 2010 в Бургас. Другите два полуфиналиста са ясни - Монтана, отстранил Добруджа, и ЦСКА, който се оправи с Хебър.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР