Пирин остана разочарован от липсата на наказание за голмайстора на

...
Пирин остана разочарован от липсата на наказание за голмайстора на
Коментари Харесай

"Пирин" осъди липсата на наказание за Каранга

Пирин " остана отчаян от неналичието на наказване за голмайстора на ЦСКА Фернандо Каранга. От клуба от Благоевград показаха и неодобрение към съдийството в мача с алените, като са забелязали " десетки брутални неточности " в ущърб на тима им.

" ОФК Пирин ЕООД Благоевград изрично осъжда и възразява против неналичието на наказване за състезателя на ПФК " ЦСКА-София " – Луиш Да Силва Фернандо за дейностите, провокациите и изцяло държание по време на срещата от 25-тия кръг на Първа лига ", се споделя в послание на уеб страницата на клуба.

От " Пирин " ползват и видео с подбрани моменти от дейностите на Каранга, " Въпреки изобилието от видео и снимков материал, състезателят от тима посетител първо бе оставен на терена във всички 94 минути, а в следствие не бе даже охулен и осъден за държанието си по отношение на съперникови състезатели и аудитория ", допълват от клуба.

От дисциплинарната комисия оповестиха пред Българска национална телевизия преди ден, че няма по какъв начин да санкционират нападателя, тъй като в отчетите на съдията и делегата не са разказани никакви прегрешения.

" Цялостното безмълвие към дейностите на състезателя на " ЦСКА-София " са извънредно обидни за нашия клуб и последователи. Нееднократно комисии към БФС са се самосезирали в сходни случаи. Настояваме това да бъде по този начин и в посочения от нас съответен миг ", споделят от " Пирин ".

ЦСКА завоюва с 2:1 след късен поврат. Александър Георгиев изравни в 88-ата минута, а в последните секунди на добавеното време Каранга донесе успеха. В насладата си бразилският нападател направи жест с ръка, символизиращ прерязване на гърло.

В неделя ЦСКА приема " Левски " на националния стадион.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР