Пирин (Благоевград) заложи на дузпата треньора на вратарите Дилян Илиев,

...
Пирин (Благоевград) заложи на дузпата треньора на вратарите Дилян Илиев,
Коментари Харесай

Напрежение в Пирин, заложиха треньор на дузпата

Пирин (Благоевград) заложи на дузпата треньора на вратарите Дилян Илиев, твърди Struma.bg. По неофициална информация добричлията, който бе притеглен предишното лято, е влезнал в спор с мениджъра Уорън Фийни.

Бившият младежки и юношески национал дойде в Благоевград с богата визитка, която включва 5-годишен престой в Германия със лична школа в Мюнхен, участия в кампове за работа с млади и надарени играчи на пост номер 1 в бундес гарнитурите до 15 и 17 година, асистент в третодивизионния „ Халшер “… Възпитаник е на ЮЗУ „ Неофит Рилски “, а във времето, в което работеше с вратарите на орлетата, прилагаше ексцентрични способи за подготовка. За овакантеното място в щаба на Фийни е гласен единственият оживял треньор в повсеместната чистка на хората от обкръжението на уволнения шеф на академията Радостин Александров през есента Пламен Петров, който до края на сезона ще съвместява отговорностите си в представителния тим с тези към школата.

Постът в началото бил препоръчан на тогавашния пазач на Македонска популярност Иван Христов. Братът на наставника в пиринската ДЮШ Илко Христов окачи рано бутонките на пирона поради тежка травма, която получи като футболист на Банско. Под Тодорка направи и дебютните си крачки в треньорската специалност, в последните няколко години готви вратарите на аматьорския Вихрен. Двете страни обаче не са сближили позициите си по изискванията на договора.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР