Пирин (Благоевград) продължава двуразовите тренировки и през тази седмица, част

...
Пирин (Благоевград) продължава двуразовите тренировки и през тази седмица, част
Коментари Харесай

Пирин с двуразови тренировки и тази седмица, огромен интерес към новата визия на клуба

Пирин (Благоевград) продължава двуразовите тренировки и през тази седмица, част от подготовката за идния сезон във Втора лига. На пиринци предстоят два контролни мача, като на следващия ден от 19:00 на стадион “Христо Ботев” е дуелът с ЦСКА 1948. В събота " зелените " играят в Банско с едноименния локален тим.

Четиримата чужденци, които са на проби с тима, през вчерашния ден минаха профилиран обзор за физическото им положение в медицинския център на ЮЗУ “Неофит Рилски”. Резултатите са им положителни, като ще им се даде късмет за изява в идващите два мача.
Към тима от през днешния ден се причисли още едно евентуално ново попълнение – юношата на Левски и Славия – Мартин Динов.

Междувременно, на основания особено имейл – [email protected], бяха получени над 30 отлични оферти за нова емблема на клуба.

" Благодарим на всички заинтригувани за положения труд и упоритостта да оказват помощ на ФК Пирин в новото начало и стъпка за по-добра известност на благоевградския клуб. Създаването на нов имидж за ФК Пирин Благоевград е приоритет в новосъздаващия се план и отлична еволюционна стъпка към бъдещите участия на тима в България, Европа и света.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР