Пирин Благоевград приема намиращия се във форма ЦСКА в късния

...
Пирин Благоевград приема намиращия се във форма ЦСКА в късния
Коментари Харесай

ЦСКА и Манчестър Юнайтед гонят задължителни успехи

Пирин Благоевград приема намиращия се във форма ЦСКА в късния неделен дуел от 14-ия кръг на efbet Лига. Срещата на стадион „ Христо Ботев “ в югозападния град започва в 19:00 часа.

Първата събота след паузата за националните тимове по традиция предлага куп мачове за футболните почитатели.

В България има 3 срещи от елита като в последната от тях Пирин приема ЦСКА на своя стадион, който е с актуализирано тревно покритие.

Кръгове има и във всички водещи шампионати на Европа като в късния неделен конфликт от британската Висша лига новакът Шефилд Юнайтед посреща Манчестър Юнайтед.

ДНЕС, 19:00 ЧАСА, ПИРИН (БЛАГОЕВГРАД) - ЦСКА

Пирин чака вицешампиона ЦСКА, откакто преди спирането за националите падна тежко с 0:4 от първенеца Лудогорец в Разград. Преди това обаче играчите на Иво Тренчев направиха добра поредност от четири мача без загуба – победи над Хебър Пазарджик, Крумовград и Етър Велико Търново, и тъждество със Славия. Готите пък ще се връщат на победния път, откакто направиха тъждество 1:1 с Левски в предходния кръг, прекъсвайки серията си от 5 следващи победи. ЦСКА има 25 точки на трето място, изоставайки с 5 от лидера Локо Пд, който обаче е с 2 мача повече. През предишния сезон „ алените “ стигнаха до сложна победа в Благоевград с минималното 1:0 след попадение на Браян Морено.

ПРОГНОЗА:    Дюкенс Назон да вкара първия гол



ДНЕС, 22:00 ЧАСА, ШЕФИЛД ЮНАЙТЕД – МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД

Домакините срещат „ алените дяволи “ за първи път от сезон 2020/21, когато изгубиха у дома с 2:3, само че пък покориха „ Олд Трафорд “ с 2:1. Сега обаче „ остриетата “ наподобяват надалеч по-безопасни, защото са един от двата тима във Висшата лига без победа и се намират в серия от 4 загуби. Гостите също изпитват съществени компликации от началото на сезона, защото мениджърът им Ерик загар Хаг не можеше да разчита на дузина свои футболисти, а понастоящем изчезналите от състава са 10. В това число титулярите Лисандро Мартинес, Люк Шоу, Уан- Бисака и Каземиро, като навън по дисциплинарни аргументи е и Джейдън Санчо.

ПРОГНОЗА:    2+ точни удари за Маркъс Рашфорд


Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР