Пирин (Благоевград) посреща Спартак (Варна) в последния кръг от сезона

...
Пирин (Благоевград) посреща Спартак (Варна) в последния кръг от сезона
Коментари Харесай

Ще подсигури ли Пирин своето спасение?

Пирин (Благоевград) посреща Спартак (Варна) в последния кръг от сезона в efbet Лига. При победа " орлетата " на Христо Янев сигурно ще запазят своя първокласен статут и през идващия сезон. " Соколите " на Димитър Димитров пък към този момент се простиха с най-висшия ешелон в родния футбол и през лятото ще се завърнат във Втора лига.
 Спартак (Варна) ще се опита да задържи двама играчи, макар интереса на тимове от елита
Спартак (Варна) ще се опита да задържи двама играчи, макар интереса на тимове от елита

Това са Иван Дичевски и Ивайло Климентов

В актива на Пирин има 31 точки, които съвсем несъмнено подсигуряват оставането на отбора от Благоевград в efbet Лига. Ситуацията преди последната пукотевица в долната половина на таблицата е по този начин, че на " орлетата " ще им свърши работа и еднакъв против обезверения Спартак, защото при равни точки с Хебър (Пазарджик) преимуществото на база резултатите от постоянния сезон е на страната на момчетата на Янев. Така единствено загуба от " соколите " може да нажежи ситуацията при домакините.

Със сигурност тимът на Христо Янев ще разчита на познатия темперамент, който футболистите в зелено и бяло демонстрираха през сезона, като пиринци нямат право да подценяват своя противник, макар че на процедура той не играе за нищо. Самият ментор на благоевградчани към този момент заявява, че Пирин ще се бори " до последна капка кръв " за своето оставане. Само загуба от Спартак на стадион " Христо Ботев " и победа на Хебър над Берое в мача по същото време в Пазарджик ще прати " орлетата " на бараж за оставане.
 Обявиха съдийските назначения в мачовете от групата на борещите се за оцеляване
Обявиха съдийските назначения в мачовете от групата на борещите се за оцеляване

Вижте ги

Нормално настроението в Спартак (Варна) е минорно, откакто тимът от Морската столица изпадна във Втора лига, единствено година след завръщането си, чакано 13 години от почитателите на " Коритото ". Засега не е ясно кой ще води " соколите " през новия сезон, откакто Димитър Димитров към този момент разгласи, че след последния мач неговият ангажимент със спартаклии завършва. Надеждата на почитателите на " соколите " са клубът да задържи огромна част от главните футболисти и за Втора лига, откъдето да нападна завръщане в елита.

Главен арбитър на срещата е Георги Гинчев, с помощници Йордан Петров и Васил Шавов. С ВАР ще се занимава Станимир Тренчев, а работата на реферите зорко ще се следи от Николай Ангелов. Делегат на БФС е Деница Крумова.
 Христо Янев: Апелирам да запазим успокоение
Христо Янев: Апелирам да запазим успокоение

В самия край бяхме на косъм от ексцесии, споделя той
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР