Пирин (Благоевград) отстъпи на Ботев (Пловдив) с 1:3 в контролна

...
Пирин (Благоевград) отстъпи на Ботев (Пловдив) с 1:3 в контролна
Коментари Харесай

Ботев победи Пирин в секретна контрола

Пирин (Благоевград) отстъпи на Ботев (Пловдив) с 1:3 в контролна среща, която се организира въз основата в столичния квартал Бояна. Срещата беше закрита за почитатели и публицисти.

Ботев откри в 5-та минута посредством Антоан Бароан от дузпа, отсъдена за нарушаване на вратаря Янко Георгиев. В 12-тата минута " орлетата " изравниха, откакто Преслав Йорданов натисна вратаря на противника и го накара да сбърка, а притичалият в наказателното поле Дани Кондраков пусна топката в мрежата от близко.

В 16-тата минута Ботев още веднъж поведе, откакто Акере преодоля Янко Георгиев от близко, като преди този момент бе изведен с пас по левия фланг на пловдивската офанзива. В 20-тата минута Илкер Будинов излезе след контузия, а на негово място влезе Дмитро Семенив. В 33-тата минута прелестна композиция сред Преслав Йорданов и Дани Кондраков изведе Медвед в наказателното, където той бе съборен, само че дузпа на последва.

В 53-ата минута влезлият на почивката Шоколаров стреля, само че не откри задачата. В 65-ата минута Амаду Думбия се оправи с Велев и от близко простреля вратаря Ковальов в близкия ъгъл.
 Берое позволи проваляне от Септември (София) в контрола
Берое позволи проваляне от Септември (София) в контрола

Вижте подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg