Пирин Благоевград и Славия се изправят в последен мач от

...
Пирин Благоевград и Славия се изправят в последен мач от
Коментари Харесай

Пирин и Славия затварят 23-ия кръг в efbet Лига с интригуващ двубой в Благоевград

Пирин Благоевград и Славия се изправят в финален мач от 23-ия кръг на efbet Лига. Двубоят на стадион "Христо Ботев " ще започва в 17:30 часа и ще бъде излъчен директно по DIEMA SPORT , както и на онлайн платформата PLAY DIEMA XTRA . На уеб страницата Gong.bg може да наблюдавате всичко най-интересно от срещата.

Домакините се нуждаят от точки, с цел да се преборят с ЦСКА 1948 и Арда за непосредствено оцеляване, до момента в който положителни резултати са нужни и на гостите, които би трябвало да бранят шестата позиция.

Треньорът на „ орлетата “ Радослав Митревски няма да може да разчита на опитните Светослав Дяков, Николай Бодуров и Венцислав Бенгюзов, които лекуват контузии. От своя страна Александър Дюлгеров е осъден. Добрата вест е, че Станислав Манолев и Антон Карачанаков се завръщат за благоевградчани.

Радослав Митревски завоюва 11 точки в пет мача, до момента в който предшественика му Уорън Фийни бе с 12 от 17 дуела.

Треньорът на „ белите “ Златомир Загорчич няма да може да разчита на контузените Емил Стоев, Георги Петков и Александър Иванов. Камело Нгуена и Дарко Тасевски упражняват с отбора.

Петима играчи са с насъбрани жълти картона – Светослав Вуцов, Людовик Соарес, Мартин Атанасов, Ерол Дост и Тони Тасев.

В последния дуел Мартин Петков и Борислав Цонев записаха своите дебюти за Славия с попадения, а Радослав Кирилов направи хеттрик от асистенции за успеха с 3:0 над Локомотив София.

Пирин се завърна в елита с огромни упоритости и благоприятни условия, които обаче не бяха демонстрирани през есента. Един от дребното положителни резултати за „ орлетата “ като посетител бе равенството 1:1 точно против Славия в София в един равносилен дуел. В края на същия месец октомври, двата отбора се срещнаха и на осминафинал за Купа на България. Тогава „ белите “ завоюваха с 1:0, а към този момент са на полуфинал с ЦСКА в тази конкуренция.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР