Pirelli хомологира десет различни гуми за Lotus Eletre, първият електрически

...
Pirelli хомологира десет различни гуми за Lotus Eletre, първият електрически
Коментари Харесай

Pirelli „обува“ и Lotus Eletre

Pirelli хомологира 10 разнообразни гуми за Lotus Eletre, първият електрически хипер-SUV на английската марка. С другите размери гуми за предната и задната ос, новото транспортно средство се възползва от P Zero в 22 инча (275/40R22, 315/35R22) и 23 инча (275/35R23, 315/30R23). И двата разновидността се оферират с и без технологията Seal Inside.

Има и P Zero Corsa в 22 инча (275/40R22, 315/35R22). Всяка от тези гуми е проектирана да дава отговор на потребностите на Eletre, от завладяваща динамична продуктивност и впечатляващо чувство при ръководство до пробег и комфорт при всевъзможни условия на шофиране.

„ Екипът на Pirelli свърши страхотна работа по създаването на гуми с безусловно точната продуктивност за нашия нов, чисто електрически и доста динамичен автомобил “, акцентира доктор. Флавио Фризен, старши основен инженер по интеграция на транспортни средства в Lotus Tech Innovation Center, заместител общоприет управител в Lotus Tech Research Institute.

Маркировката LTS на страничните стени документира характерната стратегия за развиване на тези нови гуми, до момента в който маркировката Elect разпознава софтуерния пакет, който добавя свойствата на гумите Pirelli за електрически транспортни средства.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР