Пирамидата край габровското село Петко Славейково е построена от силно

...
Пирамидата край габровското село Петко Славейково е построена от силно
Коментари Харесай

Една от българските пирамиди лекува

Пирамидата край габровското село Петко Славейково е издигната от мощно развита антична цивилизация, пристигнала от Космоса и живяла тук, където през днешния ден е България, твърди локалният гражданин Величко Трифонов. Той е радиестезист и фен на историята, който от години учи пирамидата край селището, в което през днешния ден живее като пенсионер. Величко е на повече от 80 година, само че наподобява най-малко 20 лета по-млад и упорства, че здравето си дължи на пирамидата.

Радиестезистът е безапелационен, че тази и други български пирамиди би трябвало да се проучат, тъй като биха се трансформирали в международна сензация. Пирамидата е издигната най-малко преди 200 века най-вероятно от марсианци, споделя Величко Трифонов. Групи от тях съумели да изоставен Червената планета, преди тя изцяло да бъде разрушена от нуклеарна война. Заселили се по най-плодородните места на земята, като едно от тях била днешната българска територия на юг от Дунав. Марсианците донесли със себе си доста технологии, за които тогавашните жители на Земята не подозирали. С такава технология построили пирамидата край Петко Славейково, която съгласно инж. Трифонов е издигната от лети камъни.

Преди години на върха на пирамидата имало камъни с отпечатъци от човешки крайници, само че с по 2-3 пръста на стъпалото. Инженерът завел на върха на пирамидата професора-траколог Иван Маразов, който останал доста впечатлен и опитал да съпостави своята стъпка с тези от камъните. Пирамидата през днешния ден е доста обрасла и единствено наблюдателният взор може да разграничи очертанията й във възвишението. Инженер Трифонов е уверен, че то може да стане международна сензация освен поради античния си генезис и форма, само че и поради лечебните свойства, които има. Те са тествани и потвърдени от радиестезиста с неговото махало.

„ В Петко Славейково е жив споменът за това по какъв начин при холерни или грипни епидемии селото се е изнасяло на върха на пирамидата и чак след излекуване хората са се прибирали в селото”, споделя мъжът.

Дава образци със свои близки и познати, които водил на пирамидата и там получили облекчение на страданията си като астма, меланхолия, проблеми на опорно-двигателния уред, на имунната система и още куп заболявания.

„ Предлаганата терапия не е панацея, с която се лекува всичко. Тя не може да замести оперативната интервенция, да избави при отравяния и други заболявания, само че е много потребна след лекарска интервенция. Организмът в действителност се освежава и пречиства, което формалната просвета може елементарно да докаже”, уверен е инженерът.

Той от години се пробва да помогне за построяването на път до върха на пирамидата и да направи чешми на двата извора към нея. За тях, както и за черква, отдадена на Света Петка, се приказва в остаряла карта от турско време. Инж. Трифонов е един от дребното хора, които са виждали тази карта при възрастен гражданин на Петко Славейково. Този човек е правоприемник на писар на локалния паша, отпътувал за Цариград при Освобождението. Картата остава при него поради огромната сума пари, които желае, с цел да я даде за проучване.

От нея излиза наяве, че в пирамидата, тъкмо както в приказките, има 13 пространства. Но всяко е с три порти заключено и по никакъв метод не би трябвало да се отваря, гласи поверието. Неизвестно е какво има в тези пространства, за които на латински написа в картата, че са неразрешени за достъп. Дори римляните не посмели да влезнат през централния или един от трите странични входа на пирамидата и да схванат какво е прикрито в нея. Картата сочела два водоема, единия минерален. Според радиестезиста и двата извора имат лечебни свойства, тъй като водата под пирамидата се мие в злато и сребро, и по този начин придобива здравословни свойства.

„ Видях по какъв начин в непосредствен до Калето на пирамидата археологически обект - антично рударско населено място за златна руда, отидоха иманяри с екскаватор, копаха и разрушиха останалото от древността. Не им стигат знанията, с цел да схванат, че сигналът на металотърсача е не от злато, а от шлака. Тези иманяри стопираха да ровят там поради мълвата към църквата „ Света Петка “ и лечебния извор. Говори се, че двама горски стражари са умряли млади, тъй като ровили на това място. Човек от селото е бил повален от мощна магнитна особеност наоколо до археологическия обект. Именно той дава лечебна мощ на извора, само че никой не знае какво има в него.

Поваленият от магнитната особеност човек, отишъл при Ванга, с цел да му помогне да преодолее уплахата от случилото се. Тя му споделя, че добре знае за църквата „ Света Петка “ и го поучава да не се рови там”, изяснява Величко. Ванга споделила, че край Петко Славейково доста от дълго време ставали чудеса, само че в този момент те са скрити и още не им е пристигнало времето да се разкрият на света. Това обаче не стопира въодушевени иманяри от време на време да се пробват да ровят по скатовете на пирамидата.

Трифонов добавя описа, като разказва още 7 изкуствени хълма към пирамидата, които са по-ниски. Построени са отново в дълбока античност като земна проекция на съзвездието Скорпион и са самобитна звездна карта. Има доктрина, че преди стотици хиляди години античните са употребявали върховете на подредени по тъкмо избран метод пирамиди като самобитни електроцентрали и са добивали чиста сила от тях – нещо, което е допустимо да е ставало и край днешното село Петко Славейково.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР