Пипа Мидълтън се появи на първото си официално събитие след

...
Пипа Мидълтън се появи на първото си официално събитие след
Коментари Харесай

Пипа Мидълтън на червен килим

Пипа Мидълтън се появи на първото си публично събитие след раждането на сина си през есента. Тя избра смела визия за благотворителната церемония вечеря.

Макар и да бе видяна няколко пъти по улиците с бебешка количка и на почивката със брачна половинка си, Пипа за първи път излезе на публично събитие след раждането.

За аления килим тя избра да се появи с истинска и женствена визия. Роклята й, дълга до земята, беше вид “русалка” и имаше разнообразни цветове, вплетени в забавна шарка. Деколтето й беше прибрано, с вълнисти украшения на раменете и стилизирано с огромна черна панделка. Тоалетът е основан от дизайнера Алиса Темперли.

Пипа избра да го съчетае с дребна алена чантичка и красиво прибрана коса. Бижутата й бяха напълно деликатни, което съгласно нас беше добър ход от нейна страна. Фокусът попадаше напълно върху забавния модел на роклята и по този начин тя реализира по-впечатляващ резултат.

Благотворителната гал вечеря беше проведена от “British Heart Foundation”. На нея Пипа произнесе въздействащо и красива тирада и описа какъв брой значима част от живота й заема фондацията.

Целта на организацията е да изследва и развива сферата на битката със болести на сърцето. Едновременно с това тя се явява в помощ на всички с сходна болест и търси способи да ги поддържа в преодобляването на компликациите. Фондацията се е заела да дава публичност за тези проблеми в обществото и да популяризира опциите за предварителна защита на сърдечните заболявания.

Източник: missbloom
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР