Пионерът в създаването на онлайн видео проекти 7Talents, част от

...
Пионерът в създаването на онлайн видео проекти 7Talents, част от
Коментари Харесай

Рекорден интерес към уеб сериалите и поредиците у нас

Пионерът в основаването на онлайн видео планове 7Talents, част от цифровата компания Нетинфо, регистрира рекордно високи резултати на своите онлайн продукции за второто тримесечие на 2017 година.

Над 61 млн. са гледанията на уеб сериалите и поредиците на 7Talents във Vbox7.com, YouTube и Фейсбук за този интервал, като това са най-хубавите резултати, които екипът е реализирал до този миг.

Феновете на уеб плановете в обществените мрежи надвишават 1 млн. души, като повече от 380 хиляди са новите почитатели на продукциите през последните месеци.

Изключително положителни резултати записва първият сезон на новия уеб тийн сериал с присъединяване на поп звездата Тита – "Следвай ме ". Сериалът е взаимна продукция с лейбъла на рапъра Криско – ADAMAND. Със своите близо 5 млн. гледания онлайн, това е най-успешният първи сезон на уеб сериал, който 7Talents са записали до този миг.

Рекорден е и потребителският интерес към последния сезон на първия уеб тийн сериал у нас, "Не по този начин, брат! " – "Целувки по ноти ".
 " Не по този начин, брат "
Утвърдилият се измежду младежите сериал осъществя над 12 млн. гледания онлайн и съумя самичък да усъвършенства личните си върхове. За триумфа на сериала приказва и оценката, което "Не по този начин, брат! " получи по-рано тази година – премията за най-хубав уеб сериал от интернационалния фестивал Mediamixx, който се организира в Солун през юни.

"Апартамент 404 " също е измежду отличниците на продуцентския екип. Историята на съквартирантите Велко, Антон и Стоян е събрала над 2 млн. гледания онлайн с втория си сезон.
 " Апартамент 404 "
7Talents демонстрираха и по какъв начин се прави шоу за необвързани – "Сладки свалки " е риалити поредицата, която събираше двойки онлайн, а в ролята на сватовник влезе репортерът Дани Петканов, дружно с Наталия Кобилкина.

Сред истинските продукции бе и първото онлайн денс риалити у нас – Dance Arena, в което в границите на месец два тима от танцьори изучаваха разнообразни танцови стилове и се състезаваха между тях, с цел да покажат кой е по-добрият.
 Dance Arena Dance Arena
Над 40 са онлайн видео плановете, ориентирани към младата публика, които 7Talents ще осъществя до края на тази година. Горещи вести за всичко, което следва през есенния сезон, почитателите ще научат първо през септември по време на грандиозния фестивал Aniventure Comic Con в София, в който присъединяване ще вземат всички огромни звезди на 7Talents.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР