Пилотска стачка може да провали плановете на много хора, включително

...
Пилотска стачка може да провали плановете на много хора, включително
Коментари Харесай

Пилотска стачка може да провали почивки в няколко държави в ЕС


Пилотска стачка може да провали проектите на доста хора, в това число българи, които са избрали да посрещнат Коледа в няколко от страните в Европейски Съюз. Служителите на самолетна компания " Райънер " в страната възнамеряват протестни дейности на 15 декември, предизвестиха от Mинистерството на външните работи, съобщи Нова ТВ.

Пилотите и наземният личен състав ще преустановят работата си за 4 часа. Очакват се и 24-часови протестни дейности на 20 декември от страна на някои водачи в Ирландия и Португалия.

Възможно е техни сътрудници в Германия и Испания да се причислят. Външното министерство предлага на българските жители, пребиваващи или пътуващи до Италия, Ирландия, Португалия, Германия и Испания, да се осведомят авансово за разписанията и вероятните различни връзки с различен тип превоз на посочените дати.

Министерство на външните работи припомня, че стачката на водачите, която не е могла да бъде избегната, даже и след предприемане на всички рационални ограничения от компанията транспортьор, се счита за изключително събитие. В подобен случай превозвачът не дължи обезщетение на пасажерите си.

От Нова ТВ напомнят, че в оповестената за през днешния ден от водачите на " Райънер” сред 13:00 и 17:00 часа локално време стачка на миланското летище " Малпенса” възнамеряват да вземат участие и наземните диспечери.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР