Пилотно заседание на кабинета се проведе в обновената зала 3

...
Пилотно заседание на кабинета се проведе в обновената зала 3
Коментари Харесай

Кабинетът с първо заседание в обновената зала на НДК

Пилотно съвещание на кабинета се организира в обновената зала 3 на НДК, която е планувана за формалните срещи по време на Българското европредседателство. Това изнесено съвещание бе като самобитен тест преди утрешното разкриване на Европредседателството на България.

В зала 6 през днешния ден беше изработен тест и на първите брифинги като в тази зала ще бъда т.нар интернационален пресцентър.

Зала 3 е актуализирана с всички най-модерни технологии. Всеки един министър е със личен бадж, което е по условията за сигурността. Преди началото на съвещанието на голям екран в залата беше показан и клипът за Българското председателство. Премиерът Бойко Борисов разгласи, че задачата на съвещанието е да се тества цялата машина, която ще обезпечава българското държавно управление и българската страна. Не инцидентно той сподели, че стартира в обратна посока от т. 16 и 17, а точно разпределяне на обезщетения на Софийския университет, който се отхвърли да стачкува поради отнетата му постройка на някогашния механотехникум на бул. " Александър Стамболийски ". Договорката беше направена в понеделник сред министрите на образованието и финансите.

Борисов разяснява и тематиката със сваления билборд, който гласеше, че българските служители на реда взимат доста по-малко от европейските си сътрудници и беше представена тяхната сума в евро. Премиерът сподели, че ще ревизира кой е свалил билборда. Той сподели, че е разпоредил колкото билборди желаят, да им се дават.

 Бойко Борисов засегнат от свалянето на протестния билборд на служителите на реда Бойко Борисов засегнат от свалянето на протестния билборд на служителите на реда
Истински засегнат съм от това, което е направила една частна компания и са свалили билборда за митинга на служителите на реда. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов...

Премиерът Бойко Борисов сподели още, че оттук насетне всичко, което страната ни покаже на Европа, това ще бъде забелязано.

Първата конференция на Столична дирекция на вътрешните работи беше за ограниченията за сигурност, които ще бъдат обезпечени от Столична община. От Столична дирекция на вътрешните работи показаха, че цялата сигурност на София ще бъде под мотото на гъвкавостта. Оттам споделиха, че са изцяло подготвени за идващите шест месеца и са създали по този начин своите план-сметки, че всичко което се случва, да може да бъде подсигурявано.


Много повече компликации за столичани ще бъдат основани от 9 митинга, които ще бъдат проведени на следващия ден и вдругиден.

Видимо удовлетворен от това, което вижда в НДК, Борисов похвали министърът по европредседателството Лиляна Павлова и всички министри си пожелаха през идващите шест месеца нещата да вървят без спънки.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР