Пилотна годишна програма за мотивация на ученици “Аз и моят

...
Пилотна годишна програма за мотивация на ученици “Аз и моят
Коментари Харесай

В Стара Загора стартират безплатни консултации за по-успешна реализация

Пилотна годишна стратегия за мотивация на възпитаници “Аз и моят триумф - началото” започва ZaraLab на 1 ноември от 19:00 часа в Международния юношески център в Стара Загора. На събитието с изключение на възпитаници от 10-и, 11-и и 12-и клас могат да участват и учители, шефове и родители.
В рамките на програмата ще се проведат 28 безвъзмездни събития в 4 панела, които ще се водят от разнообразни експерти. Целта е младежите да се приготвят с умения и пълномощия за осъществяване в изискванията на световната стопанска система.
В първия панел участниците ще се срещнат със актуалните техники за вглеждане и разкриване на себе си, които ще им оказват помощ за създаване на личностна та им мотивация и кариерната им ориентировка. Вторият ще е ориентиран към образованието ще покаже модерни методологии на образование. Третият е за трендовете и прогнозите за развиване на цифровите технологии и по какъв начин учениците могат да се възползват от тях. Финалният панел ще запознае участниците с основните умения за сполучлива реализация в XI-ви век.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР