Пилотите на самолет на American Airlines са рулирали през грешната

...
Пилотите на самолет на American Airlines са рулирали през грешната
Коментари Харесай

Разследващите разкриват подробности как самолетът на American Airlines е пресекъл пистата пред самолета на Delta при почти инцидент в JFK

Пилотите на аероплан на American Airlines са рулирали през неверната писта предходната година в Ню Йорк - по пътя на различен аероплан, който излиташе – откакто капитанът стана заплеснат и комплициран по отношение на инструкциите за политане и вторият водач загуби следите за местоположението на техния аероплан, съгласно документи, оповестени в понеделник.

Бедствието беше избегнато, защото началник на полети — употребявайки хула — извика на водачите на другия аероплан, полет на Delta Air Lines, да прекратят излитането си.

Националният съвет за сигурност на превоза разгласява документи, свързани с следствието на случая от 13 януари 2023 година на интернационалното летище Джон Ф. Кенеди. Разследването продължава и бордът сподели, че към момента не е определил евентуалната причина за близкия диалог.

Нощният случай беше сред няколко близки разговора на летища в Съединени американски щати, които разтревожиха обществеността и законодателите и накараха Федералната авиационна администрация да организира „ среща на върх...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР